Гүйцэтгэсэн шинжлэх ухаан, технологийн төсөл тоо)
1.Эдийн засгийн үр ашигтай таримлуудыг нутагшуулах судалгаа төсөл
2. Гүзээлзгэний сорт судалгаа төсөл
3. Ургамлын пестицид бэлтгэх төсөл
Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
1. Айрагнаас сүүн хүчлийн бактер ялган бактерийн эсрэг идэвхийг тогтоох
2. Тарагнаас сүүн хүчлийн бактери ялгасан судалгааны ажлын үр дүн
3.Сонгино хайрхан дүүргийн зарим усан сангийн ундны усны эрүүл ахуйн
судалгаа
4.Дорнодын гүзээлзгэнэ (fragaria orintalis)-г in vitro орчинд үржүүлсэн дүн
5. Хэмхийн өвчилсөн навчнаас бактерийн өнцгөн толбожилт өвчний өвчин үүсгэгчийн морфологи ба биохимийн онцлогийг судласан дүн
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1.Агроэкологи- Монгол орны зарим шарилжийн бактерийн эсрэг идэьхи болон эрүүл ахуйн судалгааны дүн
2.Суурьшлын бүсийн хөрсний бохирдлын судалгаа
3. Уур амьсгалын өөрчлөлт-хүнс хөдөө аж ахуйн салбарын өөрчлөлт
Дотооддоо хянагддаг мэргэжлийн сэтгүүлд хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1. Улаанбаатар хотын зарим худалдааны төвүүдээс авсан сүүний дээжинд эрүүл ахуйн шинжилгээ хийсэн дүн, Хүнс-Хөгжлийн түлхүүр 2015
2. Айрагнаас сүү хүчлийн бактер ялган бактерийн эсэрг идэвхийг тогтоосон дүн, Биотехнологи-Бидний амьдралд 2016
3. Хөрсний биологийн идэвхид хугацаа болон температурын нөлөө, Хөрс судлал 2017
4.Монгол орны нөхцөлд ээж будаа (Chenopodium quinoa) тарьж туршсан ажлын дүн, Газар тариалан 2017
5. Дорнодын гүзээлзгэнэ (Fragaria orintalis)-г in vitro орчинд үржүүлсэн дүн, Биотехнологи бидний амьдралт-2017
6. Нийслэлийн зарим дүүргүүдийн хөрсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлын судалгаа, Гамшгийн эрсдэл судлал
Эрдэм шинжилгээний хуралд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Улаанбаатар хотын зарим худалдааны төвүүдээс авсан сүүний дээжинд эрүүл ахуйн шинжилгээ хийсэн дүн, Хүнс-хөгжлийн түлхүүр
2.Айрагнаас сүү хүчлийн бактер ялган бактерийн эсэрг идэвхийг тогтоосон дүн, Биотехнологи- бидний амьдралд 2016
3. Гүзээлзгэнийг In vitro-д үржүүлсэн дүн, Биотехнологи- бидний амьдралд 2017
Улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Суурьшлын бүсийн хөрсний бохирдлын судалга, Хөрс судлал-2017
2. Ургамлын гаралтай цайнд эрүүл мэндэд сөрөг нөлөө үзүүлэхүйц бичил биетнээр бохирдсон байдлыг судласан дүн, Ургамал, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал
ХААИС-ийн хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
Training course on vegetable breeding and cultivation technology, Мэдлэгээ хуваалцъя
Зохиогчийн эрхийн тоо
Хуурайсаг шарилжийн (Artemisia xerophytica) газрын дээд хэсгийн мутагены эсрэг идэвхит нэгдлийн судалгаа, A/42 7661
Туурвисан ном, сурах бичиг
Хөрсний задлан шинжилгээний арга, 2015 он
Г.Солонго, Р.Баатар, Ж.Удаахбаяр
Редакторлосон ном, сурах бичиг
Ургамлын өвчин судлал, 2017 он
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
Хөрсний микробиологи, 2017 он
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
Хөрсний микробиологи
Хөрсний биологи
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
Хөрсний микробиологи
Хөрсний биологи
Ургамлын өвчин судлал
Бие даалтын иж бүрдэл
Хөрсний микробиологи
Хөрсний биологи
Бакалаврын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
Хөрсний микробиологи
Микробиологи
Бакалаврын хичээлийн хөтөлбөрийг сайжруулсан байдал
Микробиологи
Хөрсний микробиологи
Хөрсний биологи
Хөтөлбөр нь дотоодын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Агроном
Шалгуур II
Шалгуур IV
Шалгуур VII
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.