Хэрэглэгчийн мэдээлэл
булган сарантуяа Багш
ШУТИС- Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуулийн докторант
1. Оюутан Т. Түмэндэлгэр “Улаанбаатар хотын Багануур дүүрэгт талхны цех байгуулах төсөл”, 2012 2. Оюутан Г. Ууганцэцэг “Ховд аймагт байгуулах талхны үйлдвэрийн төсөл” 2018
"Исгэлэн тарагтай талх барих технологи боловсруулах" Бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний нэгдсэн бага хурлын илтгэлүүдийн эмхэтгэл-2018 0,375х.х Б.Сарантуяа, Г.Ууганцэцэг
1. "Technology development solution to produce raw, smoked sausage from meat of goat" MONGOLIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE Special issue “Natural Resource Conservation and Agricultural Engineering” International conference, 2015 ISSN 2310-6212, 0,375х.х, Б.Сарантуяа, Б.Буянчимэг, Б.Лувсаншарав, Б.Бадамханд. 2. "Лиофилизацийн аргаар борц хийх судалгаа" Монголын оюунлаг эрдэмтэн эмэгтэйчүүдийн холбоо ТББ “Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл” 2016 0,75х.х Р.Алтанзул докторант, Д. Хөхөө Ph.D, Д.Адъяа Ph.D, Б.Сарантуяа докторант 3. "Исгэлэн тарагтай талх барих технологи боловсруулах" ХАА ИНЖЕНЕРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААН, ТЕХНОЛОГИ " 2018, ISSN-2415-3907, 0,625х.х Б.Сарантуяа, Г.Ууганцэцэг 4. "Дрожжигүй талх барих технологи боловсруулах", “Баяжуулсан хүнс-эрүүл мэнд” ЭШ-ний бага хурлын илтгэлүүдийн эмхэтгэл- 2018.12, 0,375х.х, Б.Сарантуяа, Б. Буянчимэг,Б. Батчимэг 5. "Адууны махны химийн найрлага, гистологи бүтцийн судалгаа", "Хөдөө аж ахуйн инженерийн шинжлэх ухаан, технологи" ЭШОП-ын бага хурлын эмхэтгэл 2018. №15 , ISSN-2415-3907, 0,75 х.х, Б.Буянчимэг, Т.Сайполда, Б.Сарантяуа 6. "Зөөлөн бяслагыг нутагшуулах технологийн судалгааны үр дүн", "Хөдөө аж ахуйн инженерийн шинжлэх ухаан, технологи", ЭШОП-ын бага хурлын эмхэтгэл, 2018. №15, ISSN-2415-3907, 1х.х, Д.Баатартуяа, Т.Халиунаа, Б.Буянчимэг, Б.Сарантуяа, М.Ууганпүрэв, Ч.Алтангэрэл, Dideir Le GOFF 7. "Монгол бяслаг бэлтгэх уламжлалт технологи, горимын судалгаа", “Хүнсний шим судлал-2018” Багш, судлаачдын эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл №15/2018, ISSN 978-99978-4-857-4, 0,375х.х, Б.Оюунцацрал, Д.Баатартуяа, С.Сэдэд, Б.Буянчимэг, Б.Сарантуяа 8. " Хуванцар сав суулгын хэрэглээ", “ХҮН БА ХҮНС” сэтгүүл 2018 оны №4 (110), 0,25х.х, Б.Сарантуяа, Б.Буянчимэг
"Исгэлэн тарагтай талх барих технологи боловсруулах" “ИТС-ийн бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний нэгдсэн бага хурал" 2018, Б.Сарантуяа, Г.Ууганцэцэг
"Дрожжигүй талх барих технологи боловсруулах", “Баяжуулсан хүнс-эрүүл мэнд” ЭШ-ний бага хурал" 2018.12, Б. Сарантуяа, Б. Буянчимэг, Б.Батчимэг
"Исгэлэн тарагтай талх барих технологи боловсруулах"," Бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний нэгдсэн бага хурал"-д 2018
1. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи” хичээлийн бие даалтын ажлын гарын авлага ХААИС-ийн хэвлэх үйлдвэр, ISBN 978-99978-3-805-6, 2018, 3х,х, Б.Сарантуяа Б.Буянчимэг 2. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи” хичээлийн лаборатори, дадлагын ажлын гарын авлага, ХААИС-ийн хэвлэх үйлдвэр, ISBN 978-99978-3-718-9, 2018, 5х.х, Б.Сарантуяа 3. “Хүнсний бүтээгдэхүүний үндэсний уламжлалт технологи” гарын авлага ХААИС-ийн хэвлэх үйлдвэр, 2018, 4,5х.х, Б.Буянчимэг, Б.Сарантуяа
1. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж”, 2. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи”, 3. “Хөргөх, хадгалах, технологи, тоног төхөөрөмж”, 4. “Мах, сүүн бүтээгдэхүүн хөргөх, хадгалах систем”, 5. “Хүнсний сав баглаа боодол”
1. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи”, 2. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж”, 3. “Хөргөх, хадгалах, технологи, тоног төхөөрөмж”, 4. “Мах, сүүн бүтээгдэхүүн хөргөх, хадгалах систем”, 5. “Хүнсний сав баглаа боодол”
1. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи” 2. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж”, 3. “Хөргөх, хадгалах, технологи, тоног төхөөрөмж”, 4. “Мах, сүүн бүтээгдэхүүн хөргөх, хадгалах систем”, 5. “Хүнсний сав баглаа боодол”
1. “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи” хичээлийн Е-book
“Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж”, “Талх, чихэр, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи”, “Хөргөх, хадгалах, технологи, тоног төхөөрөмж”, “Мах, сүүн бүтээгдэхүүн хөргөх, хадгалах систем”, “Хүнсний үйлдвэрийн урсгал шугам”, “Хүнсний сав баглаа боодол”, "Нөөшлөх технологи, тоног төхөөрөмж сав баглаа боодол" 7 хичээлийн стандарт хөтөлбөр боловсруулж батлуулсан
"Хүнсний инженерчлэл" хөтөлбөрийн дотоодын магадлан итгэмжлэлийн тайлангийн Шалгуур 3-ыг хийж байгаа.
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.