1. "Technology development solution to produce raw, smoked sausage from meat of goat" MONGOLIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE Special issue “Natural Resource Conservation and Agricultural Engineering” International conference, 2015 ISSN 2310-6212, 0,375х.х, Б.Сарантуяа, Б.Буянчимэг, Б.Лувсаншарав, Б.Бадамханд.
2. "Лиофилизацийн аргаар борц хийх судалгаа" Монголын оюунлаг эрдэмтэн эмэгтэйчүүдийн холбоо ТББ “Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл” 2016 0,75х.х Р.Алтанзул докторант, Д. Хөхөө Ph.D, Д.Адъяа Ph.D,
Б.Сарантуяа докторант
3. "Исгэлэн тарагтай талх барих технологи боловсруулах" ХАА ИНЖЕНЕРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААН, ТЕХНОЛОГИ " 2018, ISSN-2415-3907,
0,625х.х Б.Сарантуяа, Г.Ууганцэцэг
4. "Дрожжигүй талх барих технологи боловсруулах", “Баяжуулсан хүнс-эрүүл мэнд” ЭШ-ний бага хурлын илтгэлүүдийн эмхэтгэл- 2018.12, 0,375х.х, Б.Сарантуяа, Б. Буянчимэг,Б. Батчимэг
5. "Адууны махны химийн найрлага, гистологи бүтцийн судалгаа", "Хөдөө аж ахуйн инженерийн шинжлэх ухаан, технологи" ЭШОП-ын бага хурлын эмхэтгэл 2018. №15 , ISSN-2415-3907, 0,75 х.х, Б.Буянчимэг, Т.Сайполда, Б.Сарантяуа
6. "Зөөлөн бяслагыг нутагшуулах технологийн судалгааны үр дүн", "Хөдөө аж ахуйн инженерийн шинжлэх ухаан, технологи", ЭШОП-ын бага хурлын эмхэтгэл, 2018. №15, ISSN-2415-3907, 1х.х, Д.Баатартуяа, Т.Халиунаа, Б.Буянчимэг, Б.Сарантуяа, М.Ууганпүрэв, Ч.Алтангэрэл, Dideir Le GOFF
7. "Монгол бяслаг бэлтгэх уламжлалт технологи, горимын судалгаа", “Хүнсний шим судлал-2018” Багш, судлаачдын эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл №15/2018, ISSN 978-99978-4-857-4, 0,375х.х, Б.Оюунцацрал, Д.Баатартуяа, С.Сэдэд, Б.Буянчимэг, Б.Сарантуяа
8. " Хуванцар сав суулгын хэрэглээ", “ХҮН БА ХҮНС” сэтгүүл 2018 оны №4 (110), 0,25х.х, Б.Сарантуяа, Б.Буянчимэг