Хэрэглэгчийн мэдээлэл
цогт-эрдэнэ нямлхагва Багш
Ургамалан пестицид бэлтгэх технологи (Биологийн идэвхит бодисыг ургамалд өвчин үүсгэгч мөөгөнцөрийн эсрэг турших)
А.Оюунтуяа. Дарс исгэх чадвартай зэрлэг дрожжийн микробиологийн судалгаа. ШУТИС. ҮТС. 2015.06.12
Э.Лхамсүрэн. Улаанбаатар хотын хөрсөн дэх нянгийн бохирдлын судалгаа Б. Ариунтунгалаг. Хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог зарим төрлийн бичил биетнүүдийг илрүүлсэн үр дүн Э.Оюунбат. Зарим ашигт ургамлын хандны хөгц мөөгөнцөрийн эсрэг үйлчлэлийг судалсан дүн
1.Ability to accumulate heavy of thermophilic bacteria.Инновационные аспекты агрономи в повышении продуктивности растений и качества продукции в Сибири, 2015.12 2. THERMOPHILIC BACTERIA FROM THE HOT SPRINGS OF SHARGALJUUT (MONGOLIA).“CURRENT ADVANCES IN MICROBIOLOGY AND IMMUNOLOGY” Abstract book. DAA 610.51 505 B-505, ISBN: 978-99962-64-98-6.2016.09-08-09 3.Phenotypical characterization of eight thermophilic bacterial strains from hot springs in Mongolia. “Biodiversity Research of Mongolia”, Abstracts.20-23 September, 2017 4. STUDY OF BACTERIA FROM HOT SPRINGS OF MONGOLIA (SHARGALJUUT). First National workshop on research and understanding high mountain in Mongolia, 2017. Abstracts
1. Дарс исгэх чадвартай зэрлэг дрожжийн морфологи, физиологи-биохимийн судалгааны үр дүнгээс. “Хүнс судлал-2015” сэтгүүл 2. Жимс, жимсгэнээс ялгасан зэрлэг дрожжийг ашиглан дарс исгэж туршсан үр дүнгээс. “ХҮНС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШБХурал. 2015 3. Хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог бичил биетнүүдийг илрүүлсэн үр дүнгээс. “Монгол орны хөрс, газрын гадарга” сэдэвт Үндэсний эрдэм шинжилгээний онол практикийн хурал. 2015 4. Хөрсний микроорганизмын судалгаанаас. “МОНГОЛЫН ГАЗАР ТАРИАЛАНГИЙН ХӨГЖИЛ-2016” эрдэм шинжилгээ- үйлдвэрлэлийн хурал 5. Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан термофиль бактерийн ферментийн идэвхийг тодорхойлсон дүнгээс. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, ISBN 978-99978-855-0-0 6. Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан бактерийн судалгаа. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, ISBN 978-99978-855-0-0 7. Гэр хорооллын айлуудын хөрсний бохирдлыг микробиологийн аргаар судалсан дүнгээс. “Монголын хөрс судлал” Mongolian Journal of Soil Science, 2017(02), ISSN 2522-1604 8. Хөрсний биоидэвхийн судалгааны дүнгээс. Биофизик, Биоинформатикийн Үндэсний эрдэм шинжилгээний II бага хурал, 2017 9. ШАРГАЛЖУУТЫН РАШААНААС ЯЛГАСАН БАКТЕРИЙН ӨСГӨВӨРҮҮДИЙН АНТАГОНИСТ ИДЭВХИЙГ СУДАЛСАН ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал 10. УНДНЫ УСНЫ МИКРОБИОЛОГИЙН СУДАЛГААНЫ ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал
1. Термофиль бактерийн судалгаанаас. МУИС, ШУС-ийн Биологийн тэнхмийн магистрант, докторантын эрдэм шинжилгээний хурал, 2015.03.27 2. Халуун рашаанаас ялгасан Bacillus төрлийн зарим бактерийн судалгааны дүнгээс.МУИС,ШУС,Биологийн тэнхимийн судалгааны Их семинар, 2017.04.07 3.Улаанбаатар хотын хөрсний нянгийн бохирдлын судалгаа.ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2015.03.13 4. Хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог зарим төрлийн бичил биетнийг илрүүлсэн үр дүн. ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2015.03.13 5. Үет ба буурцагт ургамал тариалсан талбайн хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог зарим төрлийн бичил биетнүүдийг илрүүлсэн дүнгээс. АЭС-ийн магистрант, докторантын судалгааны семинар, 2015.05.15 6.Мөөгөнцөрийн өвчин ба зарим ашигт ургамлын микробиологийн судалгаа. ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2018.03.22
1. Ability to accumulate heavy of thermophilic bacteria.Инновационные аспекты агрономи в повышении продуктивности растений и качества продукции в Сибири, Улан-Үдэ, Буриад 2. THERMOPHILIC BACTERIA FROM THE HOT SPRINGS OF SHARGALJUUT (MONGOLIA). “CURRENT ADVANCES IN MICROBIOLOGY AND IMMUNOLOGY” Fifth International Conference. 2016.09-08-09 3. Phenotypical characterization of eight thermophilic bacterial strains from hot springs in Mongolia. International Conference on “Biodiversity Research of Mongolia”. 20-23 September, 2017 4. STUDY OF BACTERIA FROM HOT SPRINGS OF MONGOLIA (SHARGALJUUT). First National workshop on research and understanding high mountain in Mongolia, 2017, 11 december, 2017
1.Жимс, жимсгэнээс ялгасан зэрлэг дрожжийг ашиглан дарс исгэж туршсан үр дүнгээс.“ХҮНС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШБХ, 2015.11.19 2.Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан термофиль бактерийн ферментийн идэвхийг тодорхойлсон дүнгээс. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, 2017.03.22 3. Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан бактерийн судалгаа. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, 2017.03.22 4. Хөрсний биоидэвхийн судалгааны дүнгээс.Биофизик, Биоинформатикийн Үндэсний эрдэм шинжилгээний II бага хурал, 2017.12.02 5.ШАРГАЛЖУУТЫН РАШААНААС ЯЛГАСАН БАКТЕРИЙН ӨСГӨВӨРҮҮДИЙН АНТАГОНИСТ ИДЭВХИЙГ СУДАЛСАН ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал, 2018.03.22 6.УНДНЫ УСНЫ МИКРОБИОЛОГИЙН СУДАЛГААНЫ ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал, 2018.03.22
1. Дарс исгэх чадвартай зэрлэг дрожжийн микробиологийн судалгаа. Дугаар 8028 2. Термофиль бактерийн хүнд металл тэсвэрлэх ба хуримтлуулах чадвар. Дугаар 9138 3. Шаргалжуутын халуун рашааны термофиль бактерийн судалгаанаас.Дугаар9139
1. Монголын залуу багш нарын холбооны гишүүн 2. Монголын Дархлаа, Бичил Амь судлалын нийгэмлэгийн гишүүн
Лантуугийн Галт. Анагаах ухааны микробиологи. 2016.09
Хүнсний микробиологи. 2016.01 Хүнсний шинжилгээний аргууд. 2016.01 Хүнсний микробиологи. 2017.02 Хүнсний микробиологи. 2018.02
1.Хөрсний микробиологи 2. Хүнсний микробиологи 3. Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи 4. Хүнсний шинжилгээний аргууд 5. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй
1.Хөрсний микробиологи 2. Хүнсний микробиологи 3. Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи 4. Хүнсний шинжилгээний аргууд 5. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй
1.Хөрсний микробиологи 2. Хүнсний микробиологи 3. Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи 4. Хүнсний шинжилгээний аргууд 5. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй
Хүнсний микробиологи. 2018
MFR714.Хүнсний шинжилгээний аргууд. 2016-2017 он
APP203. Хөрсний микробиологи. 2015-2016 он TFP351.Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи. 2015-2016 он FMB219.Хүнсний микробиологи. 2015-2016 он APP333.Хөрсний биологи. 2015-2016 он MFT348. Хүнсний шинжилгээний аргууд. 2015-2016 он FPS206. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй. 2015-2016 он FEH303. Хүнсний биоисгэлтийн технологи.2016-2017 он
Агрономийн дахин магадлан итгэмжлэлийн ажилд (материал бүрдүүлэлт) оролцсон. ХААШУ-ны зөвлөлийн харьяа ХАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний хяналт, үнэлгээний лабораторийг Сорилт/шалгалт тохируулгын лабораторийн MNS ISO/IEC 17025:2007 стандартын шаардлагын дагуу итгэмжлүүлэх ажлын хэсгийн гишүүн
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.