Гүйцэтгэсэн шинжлэх ухаан, технологийн төсөл тоо)
Ургамалан пестицид бэлтгэх технологи (Биологийн идэвхит бодисыг ургамалд өвчин үүсгэгч мөөгөнцөрийн эсрэг турших)
Магистрын эрдэм шинжилгээний ажил удирдах (магистрын ажлын тоо)
А.Оюунтуяа. Дарс исгэх чадвартай зэрлэг дрожжийн микробиологийн судалгаа. ШУТИС. ҮТС. 2015.06.12
Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
Э.Лхамсүрэн. Улаанбаатар хотын хөрсөн дэх нянгийн бохирдлын судалгаа
Б. Ариунтунгалаг. Хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог зарим төрлийн бичил биетнүүдийг илрүүлсэн үр дүн
Э.Оюунбат. Зарим ашигт ургамлын хандны хөгц мөөгөнцөрийн эсрэг үйлчлэлийг судалсан дүн
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1.Ability to accumulate heavy of thermophilic bacteria.Инновационные аспекты агрономи в повышении продуктивности растений и качества продукции в Сибири, 2015.12
2. THERMOPHILIC BACTERIA FROM THE HOT SPRINGS OF SHARGALJUUT (MONGOLIA).“CURRENT ADVANCES IN MICROBIOLOGY AND IMMUNOLOGY” Abstract book. DAA 610.51 505 B-505, ISBN: 978-99962-64-98-6.2016.09-08-09
3.Phenotypical characterization of eight thermophilic bacterial strains from hot springs in Mongolia. “Biodiversity Research of Mongolia”, Abstracts.20-23 September, 2017
4. STUDY OF BACTERIA FROM HOT SPRINGS OF MONGOLIA (SHARGALJUUT). First National workshop on research and understanding high mountain in Mongolia, 2017. Abstracts
Дотооддоо хянагддаг мэргэжлийн сэтгүүлд хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1. Дарс исгэх чадвартай зэрлэг дрожжийн морфологи, физиологи-биохимийн судалгааны үр дүнгээс. “Хүнс судлал-2015” сэтгүүл
2. Жимс, жимсгэнээс ялгасан зэрлэг дрожжийг ашиглан дарс исгэж туршсан үр дүнгээс. “ХҮНС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШБХурал. 2015
3. Хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог бичил биетнүүдийг илрүүлсэн үр дүнгээс. “Монгол орны хөрс, газрын гадарга” сэдэвт Үндэсний эрдэм шинжилгээний онол практикийн хурал. 2015
4. Хөрсний микроорганизмын судалгаанаас. “МОНГОЛЫН ГАЗАР ТАРИАЛАНГИЙН ХӨГЖИЛ-2016” эрдэм шинжилгээ- үйлдвэрлэлийн хурал
5. Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан термофиль бактерийн ферментийн идэвхийг тодорхойлсон дүнгээс. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, ISBN 978-99978-855-0-0
6. Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан бактерийн судалгаа. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, ISBN 978-99978-855-0-0
7. Гэр хорооллын айлуудын хөрсний бохирдлыг микробиологийн аргаар судалсан дүнгээс. “Монголын хөрс судлал” Mongolian Journal of Soil Science, 2017(02), ISSN 2522-1604
8. Хөрсний биоидэвхийн судалгааны дүнгээс. Биофизик, Биоинформатикийн Үндэсний эрдэм шинжилгээний II бага хурал, 2017
9. ШАРГАЛЖУУТЫН РАШААНААС ЯЛГАСАН БАКТЕРИЙН ӨСГӨВӨРҮҮДИЙН АНТАГОНИСТ ИДЭВХИЙГ СУДАЛСАН ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал
10. УНДНЫ УСНЫ МИКРОБИОЛОГИЙН СУДАЛГААНЫ ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал
Эрдэм шинжилгээний хуралд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Термофиль бактерийн судалгаанаас. МУИС, ШУС-ийн Биологийн тэнхмийн магистрант, докторантын эрдэм шинжилгээний хурал, 2015.03.27
2. Халуун рашаанаас ялгасан Bacillus төрлийн зарим бактерийн судалгааны дүнгээс.МУИС,ШУС,Биологийн тэнхимийн судалгааны Их семинар, 2017.04.07
3.Улаанбаатар хотын хөрсний нянгийн бохирдлын судалгаа.ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2015.03.13
4. Хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог зарим төрлийн бичил биетнийг илрүүлсэн үр дүн. ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2015.03.13
5. Үет ба буурцагт ургамал тариалсан талбайн хөрснөөс байгаль дахь бодисын эргэлтэнд оролцдог зарим төрлийн бичил биетнүүдийг илрүүлсэн дүнгээс. АЭС-ийн магистрант, докторантын судалгааны семинар, 2015.05.15
6.Мөөгөнцөрийн өвчин ба зарим ашигт ургамлын микробиологийн судалгаа. ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2018.03.22
Олон улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Ability to accumulate heavy of thermophilic bacteria.Инновационные аспекты агрономи в повышении продуктивности растений и качества продукции в Сибири, Улан-Үдэ, Буриад
2. THERMOPHILIC BACTERIA FROM THE HOT SPRINGS OF SHARGALJUUT (MONGOLIA). “CURRENT ADVANCES IN MICROBIOLOGY AND IMMUNOLOGY” Fifth International Conference. 2016.09-08-09
3. Phenotypical characterization of eight thermophilic bacterial strains from hot springs in Mongolia. International Conference on “Biodiversity Research of Mongolia”. 20-23 September, 2017
4. STUDY OF BACTERIA FROM HOT SPRINGS OF MONGOLIA (SHARGALJUUT). First National workshop on research and understanding high mountain in Mongolia, 2017, 11 december, 2017
Улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1.Жимс, жимсгэнээс ялгасан зэрлэг дрожжийг ашиглан дарс исгэж туршсан үр дүнгээс.“ХҮНС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШБХ, 2015.11.19
2.Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан термофиль бактерийн ферментийн идэвхийг тодорхойлсон дүнгээс. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, 2017.03.22
3. Шаргалжуутын халуун рашаанаас ялгасан бактерийн судалгаа. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XII-р бага хурал, 2017.03.22
4. Хөрсний биоидэвхийн судалгааны дүнгээс.Биофизик, Биоинформатикийн Үндэсний эрдэм шинжилгээний II бага хурал, 2017.12.02
5.ШАРГАЛЖУУТЫН РАШААНААС ЯЛГАСАН БАКТЕРИЙН ӨСГӨВӨРҮҮДИЙН АНТАГОНИСТ ИДЭВХИЙГ СУДАЛСАН ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал, 2018.03.22
6.УНДНЫ УСНЫ МИКРОБИОЛОГИЙН СУДАЛГААНЫ ДҮНГЭЭС. “УС-ХӨГЖЛИЙН ТҮЛХҮҮР” ЭШОП-ийн XIII-р бага хурал, 2018.03.22
Зохиогчийн эрхийн тоо
1. Дарс исгэх чадвартай зэрлэг дрожжийн микробиологийн судалгаа. Дугаар 8028
2. Термофиль бактерийн хүнд металл тэсвэрлэх ба хуримтлуулах чадвар. Дугаар 9138
3. Шаргалжуутын халуун рашааны термофиль бактерийн судалгаанаас.Дугаар9139
Мэргэжлийн зөвлөл дэх гишүүнчлэл
1. Монголын залуу багш нарын холбооны гишүүн
2. Монголын Дархлаа, Бичил Амь судлалын нийгэмлэгийн гишүүн
Редакторлосон ном, сурах бичиг
Лантуугийн Галт. Анагаах ухааны микробиологи. 2016.09
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
Хүнсний микробиологи. 2016.01
Хүнсний шинжилгээний аргууд. 2016.01
Хүнсний микробиологи. 2017.02
Хүнсний микробиологи. 2018.02
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
1.Хөрсний микробиологи 2. Хүнсний микробиологи 3. Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи 4. Хүнсний шинжилгээний аргууд 5. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
1.Хөрсний микробиологи 2. Хүнсний микробиологи 3. Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи 4. Хүнсний шинжилгээний аргууд 5. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй
Бие даалтын иж бүрдэл
1.Хөрсний микробиологи 2. Хүнсний микробиологи 3. Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи 4. Хүнсний шинжилгээний аргууд 5. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй
Бакалаврын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
Хүнсний микробиологи. 2018
Магистрын хичээлийн хөтөлбөрийг сайжруулсан байдал
MFR714.Хүнсний шинжилгээний аргууд. 2016-2017 он
Бакалаврын хичээлийн хөтөлбөрийг сайжруулсан байдал
APP203. Хөрсний микробиологи. 2015-2016 он
TFP351.Исгэлтийн үйлдвэрийн технологи. 2015-2016 он
FMB219.Хүнсний микробиологи. 2015-2016 он
APP333.Хөрсний биологи. 2015-2016 он
MFT348. Хүнсний шинжилгээний аргууд. 2015-2016 он
FPS206. Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй. 2015-2016 он
FEH303. Хүнсний биоисгэлтийн технологи.2016-2017 он
Хөтөлбөр нь дотоодын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Агрономийн дахин магадлан итгэмжлэлийн ажилд (материал бүрдүүлэлт) оролцсон.
ХААШУ-ны зөвлөлийн харьяа ХАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний хяналт, үнэлгээний лабораторийг Сорилт/шалгалт тохируулгын лабораторийн MNS ISO/IEC 17025:2007 стандартын шаардлагын дагуу итгэмжлүүлэх ажлын хэсгийн гишүүн
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.