Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
1. Хүрэн манжингаар нураш боловсруулах технологийн судалгаа
2. Талхыг хошуу тарианы уургаар баяжуулах технологи
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
Шар манжинг ашиглан хуурайшуулж чихэржүүлсэн бүтээгдэхүүн гарган авах технологийн судалгаа
Буудайн гурилыг талхыг хошуу тарианы уургаар баяжуулах технологийн судалгаа
Дотооддоо хянагддаг мэргэжлийн сэтгүүлд хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
Эмийн хошоо (melilotus officinalis (L) pall) ургамлын кумарины судалгаа
Шаргалдуу лидэр (Sophora flavescens Soland) дэх матрины алкалойдыг судалсан дүн
Ердийн болон зохиомол аргаар хатаасан царгасны шимт чанарын судалгааны үр дүн
Эрдэм шинжилгээний хуралд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
буудайн гурилын талхыг хошуу тарианы уургаар баяжуулах технологийн судалгаа
Ашигтай загварын тоо
Нарны хувьсгуур /коллектор/ ашигласан хатаах төхөөрөмж
Зохиогчийн эрхийн тоо
Төмс, хүнсний зарим ногооны чанарт хадгалалтын нөхцөлийн нөлөө
Туурвисан ном, сурах бичиг
Орчуулсан ном, сурах бичиг
Хими-Амьдралын шинжлэх ухаан
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
1. Хэрэглээний хими лабораторийн ажлын дэвтэр
2. Ерөнхий ба анализ хими лабораторийн ажлын дэвтэр
3. Үр тариа гурилан бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
1. Ерөнхий ба анализ хими
2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1
3, Хэрэглэээний хими
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
1. Ерөнхий ба анализ хими
2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1
3. Хэрэглээний хими
Бие даалтын иж бүрдэл
1. Ерөнхий ба анализ хими
2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1
3. Хэрэглээний хими
Бакалаврын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
1. Ерөнхий ба анализ хими
2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1
3. Хэрэглээний хими
Бакалаврын хичээлийн хөтөлбөрийг сайжруулсан байдал
Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи 1
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.