Хэрэглэгчийн мэдээлэл
ням-осор нямсүрэн Багш
1. Хүрэн манжингаар нураш боловсруулах технологийн судалгаа 2. Талхыг хошуу тарианы уургаар баяжуулах технологи
Шар манжинг ашиглан хуурайшуулж чихэржүүлсэн бүтээгдэхүүн гарган авах технологийн судалгаа
Буудайн гурилыг талхыг хошуу тарианы уургаар баяжуулах технологийн судалгаа
Эмийн хошоо (melilotus officinalis (L) pall) ургамлын кумарины судалгаа
Шаргалдуу лидэр (Sophora flavescens Soland) дэх матрины алкалойдыг судалсан дүн
Ердийн болон зохиомол аргаар хатаасан царгасны шимт чанарын судалгааны үр дүн
буудайн гурилын талхыг хошуу тарианы уургаар баяжуулах технологийн судалгаа
Нарны хувьсгуур /коллектор/ ашигласан хатаах төхөөрөмж
Төмс, хүнсний зарим ногооны чанарт хадгалалтын нөхцөлийн нөлөө
хэрэглээний хими
Хими-Амьдралын шинжлэх ухаан
1. Хэрэглээний хими лабораторийн ажлын дэвтэр 2. Ерөнхий ба анализ хими лабораторийн ажлын дэвтэр 3. Үр тариа гурилан бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи
1. Ерөнхий ба анализ хими 2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1 3, Хэрэглэээний хими
1. Ерөнхий ба анализ хими 2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1 3. Хэрэглээний хими
1. Ерөнхий ба анализ хими 2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1 3. Хэрэглээний хими
1. Ерөнхий ба анализ хими 2. Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи-1 3. Хэрэглээний хими
Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн боловсруулах хими технологи 1
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.