Хэрэглэгчийн мэдээлэл
доржоо дамдинсүрэн Ахлах багш
"Олон улсын загас" төсөл-2017
Газар тариалангийн үйлдвэрлэлд хөдөө аж ахуйн зохистой дадал нэвтрүүлэх нь-2017
М.Хишигт-Лабораторын химийн бодисын хадгалалт, эрсдэлийн үнэлгээ-2016 он
Үерийн аюулаас урьдчилан сэргийлэхэд тулгамдаж буй асуудал-ЭШБХ, ХСИС, эрдэм шинжилгээ хөгжлийн хүрээлэн, 138-145-р тал /2016 он/
Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө Үерийн аюулаас урьдчилан сэргийлэхэд тулгамдаж буй асуудал. ЭШБХ, ХСИС, эрдэм шинжилгээ хөгжлийн хүрээлэн Б.Сарантуяа нар 138-145-р тал-2016
“Хууль сахиулах үйл ажиллагаа: Онол, практикийн тулгамдсан асуудал” ОУ-ын ЭШБХ-ын эмхтгэл 1. Химийн хорт бодисын ашиглалт, хамгаалалт, түүний хор аюулаас урьдчилан сэргийлэх зарим асуудал
“Хууль сахиулах үйл ажиллагаа: Онол, практикийн тулгамдсан асуудал” ОУ-ын ЭШБХ-ын эмхтгэл 2. Мах бэлтгэлийн салбар дахь хууль тогтоомжийн хэрэгжилт, түүнийг шийдвэрлэх арга зам /2017 он/
“Монгол улсын хүнсний хаягдлын өнөөгийн байдал”-2014,
“Химийн хорт бодисын ашиглалт, хамгаалалт, түүний хор аюулаас урьдчилан сэргийлэх зарим асуудал”-2015,
“Лабораторийн химийн бодисын хадгалалт, эрсдэлийн үнэлгээ”-2016,
Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө-2016,
Мах бэлтгэлийн эрх зүйн зохицуулалт-2017,
Мах бэлтгэлийн салбар дахь хууль тогтоомжийн хэрэгжилт, түүнийг шийдвэрлэх арга зам-“Хууль сахиулах үйл ажиллагаа: Онол, практикийн тулгамдсан асуудал” ОУ-ын ЭШБХ
Химийн хорт бодисын ашиглалт, хамгаалалт, түүний хор аюулаас урьдчилан сэргийлэх зарим асуудал -“Хууль сахиулах үйл ажиллагаа: Онол, практикийн тулгамдсан асуудал” ОУ-ын ЭШБХ
Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө Үерийн аюулаас урьдчилан сэргийлэхэд тулгамдаж буй асуудал. ЭШБХ, ХСИС, эрдэм шинжилгээ хөгжлийн хүрээлэн Б.Сарантуяа нар 138-145-р тал-2016
“Монгол улсын хүнсний хаягдлын өнөөгийн байдал”-2014,
“Химийн хорт бодисын ашиглалт, хамгаалалт, түүний хор аюулаас урьдчилан сэргийлэх зарим асуудал”-2015,
Мах бэлтгэлийн эрх зүйн зохицуулалт-2017
Хөдөө аж ахуйн бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ мэргэжлийн хөтөлбөрийн хорооны гишүүн
Уур амьсгалын өөрчлөлт-Хүнс хөдөө аж ахуйн салбарын өөрчлөлт-9хх,
Технологи эрүүл ахуй-IPI301 Сургалтын дадлагын гарын авлага-0,5 хх,
Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр агуулахын хяналт-EHW325 Лабораторын ажлын гарын авлага-1хх
ALE201-Хөдөө аж ахуйн эрх зүй хичээлийн бие даалтын гарын авлага 2017
Байцаагчийн эрх зүй-LIN339
Гаалийн хилийн ба гүний хяналт-QCC316
Олон улсын худалдаа, эрх зүй-INT350
Хөдөө аж ахуйн эрх зүй-ALE301
Чанарын хяналт, стандартчилал, эрх зүй-QUL200
Байцаагчийн эрх зүй-LIN339
Гаалийн хилийн ба гүний хяналт-QCC316
Олон улсын худалдаа, эрх зүй-INT350
Хөдөө аж ахуйн эрх зүй-ALE301
Чанарын хяналт, стандартчилал, эрх зүй-QUL200
Байцаагчийн эрх зүй-LIN339
Гаалийн хилийн ба гүний хяналт-QCC316
Олон улсын худалдаа, эрх зүй-INT350
Хөдөө аж ахуйн эрх зүй-ALE301
Чанарын хяналт, стандартчилал, эрх зүй-QUL200
Байцаагчийн эрх зүй-LIN339
Гаалийн хилийн ба гүний хяналт-QCC316
Олон улсын худалдаа, эрх зүй-INT350
Хөдөө аж ахуйн эрх зүй-ALE301
Чанарын хяналт, стандартчилал, эрх зүй-QUL200
Хүнсний эрх зүй-MST814
Хүнсний эрх зүй-FSQ707
Байцаагчийн эрх зүй-LIN339
Гаалийн хилийн ба гүний хяналт-QCC316
Олон улсын худалдаа, эрх зүй-INT350
Хөдөө аж ахуйн эрх зүй-ALE301
Чанарын хяналт, стандартчилал, эрх зүй-QUL200
Хөдөө аж ахуйн бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ 2013-2018
Хөдөө аж ахуйн бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.