Гүйцэтгэсэн шинжлэх ухаан, технологийн төсөл тоо)
Вакум технологи ашиглан шим мал аж ахуй, газар тариалангийн фермерийн хамтын ажиллагааг хөгжүүлэх ШУТ-ийн төсөл
Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
1. Сэлэнгэ аймгийн Сант сумын нөхцөлд Улаанбуудай тариалсан дүн 0.3хх Б.Оюунболд ,2015
2.Төв аймгийн Угтаалцайдам, Борнуур сумын нөхцөлд буудай тариалсан дүн Т.Лхагвадорж 2016
3.О.Нямжаргал Чацаргана жимсээр үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүний чанарын үнэлгээ
4.Н.Цэрэнсугар Чацарганы судалгааны дүн (Батсүмбэр сум Үдлэгийн цэцэрлэгийн жишээн дээр)
5.У.Номин-Эрдэнэ Гүзээлзгэнэ жимсний чанарын үнэлгээ
6.А.Батхишиг Алимны (Маlus domestica)чанарын үнэлгээ 2018
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1.Чацарганы булцууны судалгаа Ургамал хамгааллын эрдэм шинжилгээний хүрээлэн ЭШБХ Л.Галт Б.Нинж 2015 он
2.Чацарганы булцууны судалгааны ажлын дүнгээс
Агроэкологийн сургуулийн эрдмийн бичиг 2015 он
3. Чацарганы үндэсний булцууны судалгааны ажлын дүнгээc Б.Нинж доктор Л.Галт ШУ-ны доктор ХАА-н шинжлэх ухаан сэтгүүл № 16 (03)113-117
Дотооддоо хянагддаг мэргэжлийн сэтгүүлд хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1 Хулангийн ундааны химийн судалгааны зарим үр дүнгээс Н.Пагамдулам
М.Анхтуяа Агроэкологи 2016.№7
2 Гүзээлзгэнэ жимсний чанарын үнэлгээ М.Анхтуяа
Н.Пагамдулам Газар тариалан 2017 2017.04
3 Чацарганы үндэсний булцууны бактерийн бордоо бэлтгэсэн ажлын дүнгээс Л.Галт Б.Нинж Газар тариалан 2017 2017.04
Эрдэм шинжилгээний хуралд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Чацарганы булцууны судалгааны ажлын дүнгээс Aгроэкологийн сургуулийн Магистрант докторантын ЭШБХ 2015
2.Чацарганы булцууны судалгаа 2018
1. Сэлэнгэ аймгийн Сант сумын нөхцөлд Улаанбуудай тариалсан дүн 0.3хх Б.Оюунболд ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2014.03.13
2.Төв аймгийн Угтаалцайдам, Борнуур сумын нөхцөлд буудай тариалсан дүн 0.3хх Т.Лхагвадорж ГТУХТ-ийн Оюутны ЭШБХ,2016.04
3.Хулангийн ундааны химийн судалгааны зарим үр дүнгээс Н.Пагамдулам
М.Анхтуяа Агроэкологи 2016.№7
4.Гүзээлзгэнэ жимсний чанарын үнэлгээ М.Анхтуяа Н.Пагамдулам Газар тариалан 2017
Олон улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Гистологическое исследование азотофиксируюших бактерий в жизнеспособных корнях облепихи Инновационные аспекты агрономии в повышении продуктивности растений и качества продукции в сибири 2015.12
2.Ургамал, ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний хүнсний аюулгүй байдал. 2018 он Ханан илтгэл
3.Чацарганы булцууны судалгаа. ISA 2018. Shanhi
ХААИС-ийн хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Чацарганы үндэсний булцууны судалгааны ажлын дүнгээс Б.Нинж доктор Л.Галт ШУ-ны доктор ХАА-н шинжлэх ухаан сэтгүүл № 16 (03)113-117
Зохиогчийн эрхийн тоо
1.Бактерийн гаралтай бордоо Azotobacter chrooccocum-аар биобордоо бэлтгэж хэрэглэх нь 2018 он
2.Газар тариалангийн технологи гарын авлага 2018он
Туурвисан ном, сурах бичиг
М. Анхтуяа 1.Сонгинолог цэцэг 2017,
2. Зузаахай 2017
Агрономи мэргэжлийн бакалаврын хөтөлбөрт өгсөн төгсөгчдийн сэтгэл ханамжийн судалгааны дүн (2016-2017 он) Эмхэтгэсэн Төв аймаг
Редакторлосон ном, сурах бичиг
Тариатын сургууль 100 жил,2016, 15xx Архангайн боловсрол 100 жил 2016, 58xx, Химийн асуулт дасгал, бодлого 2017 28xx
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
1.Л.Даваа, Г.Солонго,П.Цолмон М.Анхтуяа "Газар тариалангийн технологи" 2018
2.Б.Энхжаргал М.Анхтуяа "Гурил, гурилан бүтээгдэхүүний чанарын үнэлгээ" 2018
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
1.Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ НАP 309
2.Газар тариалангийн технологийн үндэс AGT 216
3.Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний технологийн хяналт PST325
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
1.Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ НАP 309,Лаборатори 48 цаг,
2.Газар тариалангийн технологийн үндэс AGT 216,Дадлага 32 цаг
3.Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний технологийн хяналт PST325,Дадлага 32 цаг
Бие даалтын иж бүрдэл
№ Бие даалтын сэдэв Шинэлэг арга зам
1. Ургамлын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүний чанар эрүүл ахуйн үнэлгээ
Шинжилгээний арга Biedaalt4@yahoo.com хаягаар биедаалтыг авах
2. Газар тариалангийн үндэс хичээлийн таримлын тарилтаас хураалт хүртлэх хугацаанд Технологийн картыг зохиох
Технологийн картуудыг өөр өөр таримал дээр хийж шалгуулах
3. Ургамлын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүний чанар эрүүл ахуйн үнэлгээ
Түүхий эд бүтээгдэхүүний шинжилгээний аргын стандартыг судлаж тавигдах шаардлагад нийцүүлж судлах POWER POINT дээр бэлдэж багаар хамгаалалт хийх
Бакалаврын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
1 Газар тариалангийн технологийн үндэс 3
2 Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ 3 лаб Е-хичээл 64,64
Бакалаврын хичээлийн хөтөлбөрийг сайжруулсан байдал
1 Ургамлын өвчин судлал FIP400 Шинэ загвараар бэлтгэв
2 Ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүний чанар эрүүл ахуйн үнэлгээ НАР309 Шинэчлэгдсэн хөтөлбөрт зориулж бэлтгэв.
3.Газар тариалангийн технологийн үндэс AGT 216
Хөтөлбөр нь олон улсын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Газар тариалангийн технологийн үндэс AGT 216 хичээл ордог ангиудаас Дотоодын болон гадаадын магадлан итгэмжлэлд орж магадлан итгэмжлүүлсэн Үүнд: 1.Инженерийн сургуулийн механик инженерийн хөтөлбөр олон улсад магадлан итгэмжлэгдсэн. 2. Эдийн засаг бизнесийн сургууль Эдийн засаг хөтөлбөр олон улсын магадлан итгэмжлэлд орсон
Хөтөлбөр нь дотоодын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Мал аж ахуй биотехнологийн сургууль Зоо инженер хөтөлбөр
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.