Гүйцэтгэсэн шинжлэх ухаан, технологийн төсөл тоо)
"Малын бүдүүн ноосны хялгаслаг ширхэгт болон дамжлагын хаягдлыг боловсруулах шинэ технологи",
Байгальд ээлтэй хөдөө аж ахуйн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийг дэмжих нь
Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
Сүүн хуруудын химийн найрлага судласан дүнгээс
"Уурагаар баяжуулсан шинэ нэрийн зайрмаг үйлдвэрлэх боломж", "Амьтны болон ургамлын гаралтай сүүний зарим үзүүлэлийг харьцуулан судласан дүнгээс", ""Амьтны болон ургамлын гаралтай сүүний эрдсийн харьцуулсан судалгаа", "Сүүн хуруудын химийн найрлага судласан дүнгээс", "Импортын тосны төрлийн бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн харьцуулсан судалгаа", "“Завхан буурал” үүлдрийн ямааны сүү болон ааруулын химийн найрлага судалсан дүн", "Дундговь аймгийн Хулд суманд үйлдвэрлэсэн ингэний хоормогийн химийн найрлагыг харьцуулан судласан дүнгээс", " Тарагийг зөгийн балаар баяжуулан үйлдвэрлэх боломж", " Хүүхдийн хуурай сүүн тэжээлийн чанар, эрүүл ахуйн зарим үзүүлэлтийг тодорхойлсон дүн", "Зөгийн балаар баяжуулсан таргийн антиоксидант идэвхи тодорхойлсон дүн"
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
Залаа жинст эдрэн үүлдрийн ямааны сүүн ашиг шимийн судалгааны зарим үр дүн, Зөгийн балыг таргийн баяжуулагчаар ашиглах нь
Эрдэм шинжилгээний хуралд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
Уурагаар баяжуулсан шинэ нэрийн зайрмаг үйлдвэрлэх жорын сонголт
ХААИС-ийн хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
Бог малын сүүний нөөц, түүнийг ашиглах боломж
Редакторлосон ном, сурах бичиг
1. МЗБСФ-ийн эрдэмтэн багш нар, 1998
2. Сүү, цагаан идээ, 1999
3. Арьс шир судлал, 1999
4. "Сүү, цагаан идээ" бага хэрлын илтгэлийн эмхтгэл
5. Мал, амьтны үржүүлэг-селекцийн дадлагын хичээлийн сурах бичиг, 2009
6. Уур амьсгалын өөрчлөлт-Хүнс хөдөө аж ахуйн салбарын өөрчлөлт, 2016
7. Мал амьтны түүхий эдийн чанарын үнэлгээ, 2016
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
"Cүү судлал" лабораторийн хичээлийн гарын авлага, 2017 он
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
1. Сүү судлал
2. Сүү, сүүн бүтээгдэхүүний технологи
3. Сүү цагаан идээ боловсруулах технологи
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
1. Сүү судлал
2. Сүү, сүүн бүтээгдэхүүний технологи
3. Сүү цагаан идээ боловсруулах технологи
Бие даалтын иж бүрдэл
1. Сүү судлал
2. Сүү, сүүн бүтээгдэхүүний технологи
3. Сүү, цагаан идээ боловсруулах технологи
Бакалаврын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
Бакалаврын хичээлийн хөтөлбөрийг сайжруулсан байдал
Сүү судлал, Сүү боловсруулах технологи I, II, Сүүн бүтээгдэхүүний үнэлгээ, МАА-н бүтээгдэхүүүний технологи
Хөтөлбөр нь дотоодын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Бараа, түүхий эд судлал технологи
Хамтарсан хөтөлбөр боловсруулалтад оролцсон эсэх
МСҮТ-д зөгийчин бэлтгэх сургалтын хөтөлбөр, төлөвлөгөө
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.