Хэрэглэгчийн мэдээлэл
борбаатар баасанжаргал Ахлах багш
1. Малыг халдваргүй өвчнөөс эрүүлжүүлж, ашиг шимийг нэмэгдүүлэх эм, бэлдмэлийн технологи 2, Малын халдваргүй өвчнөөс эрүүлжүүлж, ашиг шимийг нэмэгдүүлэх эм, бэлдмэлийн технологи 3. Монгол Улс болон БНХАУ-дахь Монгол адууны генетикийн судалгаа 4. “Малын тэсвэрт чанарыг дээшлүүлэх, дархлаа тэтгэх, мах сүүний гарцыг нэмэгдүүлэх бэлдмэлийн технологи, малын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүнд эмийн үлдэгдэл шалгах аргачлал, жишиг лаборатори” төсөл 2015-2019 5. БНХАУ-ын ӨМӨЗО-ны Тариалангийн сургуультай хамтарсан “Сөнөд хонины махан ашиг шимд арчилгаа, маллагааны технологийн нөлөө” сэдэвт төсөл
ХААБЧЭАҮ 3 оюутан, ЗИТ 1 гадаад оюутан
1. Арьс шир боловсруулалтын үс авах дамжлагын үеийн ажлын байран дахь хорт бодисын тархалт 2. Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө
1. Дэлхийн хүнсний өдөр 2015 2.МУ-д худалдаалагдаж байгаазарим хүнсний сав, баглаа боодолд хийсэн судалгааны үр дүн 2015 3. Мал, амьтны фермийн аж ахуйн хаягдал, түүний менежмент 4. Арьс шир боловсруулалтын үс авах дамжлагын үеийн ажлын байран дахь хорт бодисын тархалт 5. Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө
1. Адууны бүтээгдэхүүнийг ашиглах, зах зээлд нийлүүлэх боломж 2016 2. Бог малын үржүүлэг, ашиглалтын технологи 2017 3. Монгол орны мал аж ахуйн өнөөгийн байдал 2017
1. Адууны бүтээгдэхүүнийг ашиглах, зах зээлд нийлүүлэх боломж 2016 2. Бог малын үржүүлэг, ашиглалтын технологи 2017 3. Монгол орны мал аж ахуйн өнөөгийн байдал 2017 4. Монгол улс дахь хонь, ямааны аж ахуйн байдал 2016
1. Дэлхийн хүнсний өдөр 2015 2.МУ-д худалдаалагдаж байгаазарим хүнсний сав, баглаа боодолд хийсэн судалгааны үр дүн 2015 3. Мал, амьтны фермийн аж ахуйн хаягдал, түүний менежмент 4. Арьс шир боловсруулалтын үс авах дамжлагын үеийн ажлын байран дахь хорт бодисын тархалт 5. Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө
Гахайн байрны эрүүл ахуйн зарим үзүүлэлт
Хогорогийн Монгол үхрийн судалгаа
ХААБЧЭАҮ мэргэжилийн хөтөлбөрийн хорооны гишүүн
Байцаагчийн эрх зүй гарын авлага,“Уур амьсгалын өөрчлөлт – ХХАА-н салбарын өөрчлөлт” ЭШБХ-ын эмхтгэл,
Орчны эрүүл ахуй үйлдвэр агуулахын хяналт лаборатоийн хичээлийнгарын авлага, Орчны эрүүл ахуй үйлдвэр агуулахын хяналт сургалтын дадлагын гарын авлага
Амьтны эко-морфо-физиологи ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ Сургалтын дадлага МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав Баглаа боодол Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр, агуулахын эрүүл ахуй Эм, биобэлдмэлийн хяналт МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав, баглаа, боодлын үнэлгээ Хүнс үйлдвэрлэлийн тогтвортой хөгжил
Амьтны эко-морфо-физиологи ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ Сургалтын дадлага МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав Баглаа боодол Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр, агуулахын эрүүл ахуй Эм, биобэлдмэлийн хяналт МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав, баглаа, боодлын үнэлгээ Хүнс үйлдвэрлэлийн тогтвортой хөгжил
Амьтны эко-морфо-физиологи ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ Сургалтын дадлага МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав Баглаа боодол Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр, агуулахын эрүүл ахуй Эм, биобэлдмэлийн хяналт МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав, баглаа, боодлын үнэлгээ Хүнс үйлдвэрлэлийн тогтвортой хөгжил
Орчны ЭА, үйлдвэр, агуулахын хяналт Амьтны эко-морфо-физиологи ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ
ХААБЧЭАҮ 2013-2018
ХААБЧЭАҮ
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.