Гүйцэтгэсэн шинжлэх ухаан, технологийн төсөл тоо)
1. Малыг халдваргүй өвчнөөс эрүүлжүүлж, ашиг шимийг нэмэгдүүлэх эм, бэлдмэлийн технологи
2, Малын халдваргүй өвчнөөс эрүүлжүүлж, ашиг шимийг нэмэгдүүлэх эм, бэлдмэлийн технологи
3. Монгол Улс болон БНХАУ-дахь Монгол адууны генетикийн судалгаа
4. “Малын тэсвэрт чанарыг дээшлүүлэх, дархлаа тэтгэх, мах сүүний гарцыг нэмэгдүүлэх бэлдмэлийн технологи, малын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүнд эмийн үлдэгдэл шалгах аргачлал, жишиг лаборатори” төсөл 2015-2019
5. БНХАУ-ын ӨМӨЗО-ны Тариалангийн сургуультай хамтарсан “Сөнөд хонины махан ашиг шимд арчилгаа, маллагааны технологийн нөлөө” сэдэвт төсөл
Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
ХААБЧЭАҮ 3 оюутан, ЗИТ 1 гадаад оюутан
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1. Арьс шир боловсруулалтын үс авах дамжлагын үеийн ажлын байран дахь хорт бодисын тархалт
2. Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө
Дотооддоо хянагддаг мэргэжлийн сэтгүүлд хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1. Дэлхийн хүнсний өдөр 2015
2.МУ-д худалдаалагдаж байгаазарим хүнсний сав, баглаа боодолд хийсэн судалгааны үр дүн 2015
3. Мал, амьтны фермийн аж ахуйн хаягдал, түүний менежмент
4. Арьс шир боловсруулалтын үс авах дамжлагын үеийн ажлын байран дахь хорт бодисын тархалт
5. Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө
Эрдэм шинжилгээний хуралд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
Олон улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Адууны бүтээгдэхүүнийг ашиглах, зах зээлд нийлүүлэх боломж 2016
2. Бог малын үржүүлэг, ашиглалтын технологи 2017
3. Монгол орны мал аж ахуйн өнөөгийн байдал 2017
1. Адууны бүтээгдэхүүнийг ашиглах, зах зээлд нийлүүлэх боломж 2016
2. Бог малын үржүүлэг, ашиглалтын технологи 2017
3. Монгол орны мал аж ахуйн өнөөгийн байдал 2017
4. Монгол улс дахь хонь, ямааны аж ахуйн байдал 2016
Улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Дэлхийн хүнсний өдөр 2015
2.МУ-д худалдаалагдаж байгаазарим хүнсний сав, баглаа боодолд хийсэн судалгааны үр дүн 2015
3. Мал, амьтны фермийн аж ахуйн хаягдал, түүний менежмент
4. Арьс шир боловсруулалтын үс авах дамжлагын үеийн ажлын байран дахь хорт бодисын тархалт
5. Үерийн аюулын дараах малын гоц халдварт өвчний эрсдлийн үед авах арга хэмжээний төлөвлөгөө
ХААИС-ийн хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
Гахайн байрны эрүүл ахуйн зарим үзүүлэлт
Авсан патентын тоо
Хогорогийн Монгол үхрийн судалгаа
Мэргэжлийн зөвлөл дэх гишүүнчлэл
ХААБЧЭАҮ мэргэжилийн хөтөлбөрийн хорооны гишүүн
Редакторлосон ном, сурах бичиг
Байцаагчийн эрх зүй гарын авлага,“Уур амьсгалын өөрчлөлт – ХХАА-н салбарын өөрчлөлт” ЭШБХ-ын эмхтгэл,
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
Орчны эрүүл ахуй үйлдвэр агуулахын хяналт лаборатоийн хичээлийнгарын авлага, Орчны эрүүл ахуй үйлдвэр агуулахын хяналт сургалтын дадлагын гарын авлага
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
Амьтны эко-морфо-физиологи
ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ
Сургалтын дадлага
МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав Баглаа боодол
Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр, агуулахын эрүүл ахуй
Эм, биобэлдмэлийн хяналт
МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав, баглаа, боодлын үнэлгээ
Хүнс үйлдвэрлэлийн тогтвортой хөгжил
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
Амьтны эко-морфо-физиологи ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ Сургалтын дадлага МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав Баглаа боодол Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр, агуулахын эрүүл ахуй Эм, биобэлдмэлийн хяналт МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав, баглаа, боодлын үнэлгээ Хүнс үйлдвэрлэлийн тогтвортой хөгжил
Бие даалтын иж бүрдэл
Амьтны эко-морфо-физиологи ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ Сургалтын дадлага МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав Баглаа боодол Орчны эрүүл ахуй, үйлдвэр, агуулахын эрүүл ахуй Эм, биобэлдмэлийн хяналт МАА-н гаралтай бүтээгдэхүүний сав, баглаа, боодлын үнэлгээ Хүнс үйлдвэрлэлийн тогтвортой хөгжил
Бакалаврын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
Орчны ЭА, үйлдвэр, агуулахын хяналт
Амьтны эко-морфо-физиологи
ХБ-ийн СББ-ийн ЭА-н үнэлгээ
Хөтөлбөр нь дотоодын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Хамтарсан хөтөлбөр боловсруулалтад оролцсон эсэх
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.