Гүйцэтгэсэн шинжлэх ухаан, технологийн төсөл тоо)
Koica ОУ- ын байгууллагаас хэрэгжүүлсэн Цэцгийн төсөлд гүйцэтгэгчээр ажилласан
Магистрын эрдэм шинжилгээний ажил удирдах (магистрын ажлын тоо)
Чавганы сортуудыг үржүүлэх аргуудыг судлах
Бакалавр (төгсөлтийн ажлын тоо)
1.Т.Буянхишиг Чавга үржүүлэх аргыг судалсан дүн
2. Б.Жуулхүү Чацарганы үндэслэлтэд өсөлт идэвхжүүлэгч бодисын нөлөөг судалсан дүн
3.С.Энхцэцэг
Улаалзганы сортуудыг харьцуулан судалсан дүн
4.Х.Алимаа Гоёл чимэглэлийн нэг наст цэцгийн судалгааны үр дүн
5. Г. Өлзийболд Ногоон байгууламжид чимэглэлийн зарим модлог ургамлыг ашиглах боломжийг судласан дүн ”
6.С.Азжаргал Хун цэцгийн сортуудыг харьцуулан судалсан дүн
7.Алимын сортуудын биологи аж ахуйн онцлогийг судалсан дүн
8. Х.Бэлэндалай Үхэр нүдний ногоон мөчрийн үндэслэлтэд өсөлт идэвхжүүлэгч бодисын нөлөөг судалсан дүн
9.. Б.Бадамцацрал Нохойн хошууны ногоон мөчрийн үндэслэлтэд өсөлт идэвхжүүлэгч бодисын нөлөөг судалсан лүн.
Их сургуулийн түвшний сэтгүүл-д хэвлүүлсэн өгүүллийн тоо
1.Алтайн бүсэд нутагшуулж буй /Prunus divaricata/-ийн биологи аж ахуйн зарим онцлогийг судалсан дүн.
2. Алтайн бүсэд Чавганы сортуудыг туршсан талбайн хөрсний шинж чанарын судалгаа
Олон улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Байгалийн цэцгийн ургамлыг тарималжуулах судалгааны дүн
2. Агь шарилжийн таримал болон байгалийн дээжинд эфирийн тосны гарцыг судалсан дүн
Улсын хэмжээнд хэлэлцүүлсэн илтгэлийн тоо
1. Шидэт цай үйлдвэрлэх технологи
Шинэ бүтээлийн тоо
Шидэт цай үйлдвэрлэх технологи боловсруулах
Зохиогчийн эрхийн тоо
Чавганы нутагшсан сорт Чемалская
Чавганы нутагшсан сорт Жёлтая хопти
Мэргэжлийн зөвлөл дэх гишүүнчлэл
1.Ландшафт архитектурын хөтөлбөрийн хорооны гишүүн
2. Газар тариалангаар мэргэшсэн фермерийн аж ахуйн хөтөлбөрийн хорооны гишүүн
Туурвисан ном, сурах бичиг
1.Агрономи мэргэжлийн бакалаврын хөтөлбөрт өгсөн сэтгэл ханамжийн судалгааны дүн хамтын бүтээл 2017
2. Технологи нэвтрүүлэх хамтын бүтээл
3. Жимс жимсгэний тариалалт боловсруулалт
Орчуулсан ном, сурах бичиг
Жимс жимсгэний нэр томьёоны тайлбар
Ногоон байгууламжийн нэр томьёоны тайлбар толь
Редакторлосон ном, сурах бичиг
Жимс жимсгэний талбайн түүхийн дэвтэр
Сургалтын материал, гарын авлага хэвлүүлсэн байдал
Жимс жимсгэнэ, хүнсний ногоо боловсруулах
Лекцийн хичээлийн иж бүрдэл
1. Жимсний аж ахуй
2.Цэцэгт байгууламж
3. Жимс цэцгийн аж ахуй
Дадлага, семинар, лабораторийн хичээлийн иж бүрдэл
1.жимсний аж ахуй
2. Жимс цэцгийн аж ахуй
3.Цэцэгт байгууламж
Бие даалтын иж бүрдэл
1.Жимсний аж ахуй
2.Жимс цэцгийн аж ахуй
3.Цэцэг байгууламж
Докторын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
Магистрын сургалтын Е-хичээлийн иж бүрдэл
Докторын сургалтад хичээл заадаг
Магистрын сургалтад хичээл заадаг
Жимс жимсгэний судалгааны арга зүй
Хөтөлбөр нь дотоодын магадлан итгэмжлэлд оролцсон эсэх
Хамтарсан хөтөлбөр боловсруулалтад оролцсон эсэх
1.Цэцэгт байгууламж
2.Гоёл чимэглэлийн ургамал судлал
3.Жимс цэцгийн аж ахуй
4.Хот цэцэрлэгжүүлэлтийн үндэс
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.