Нэг. Ямааны аж ахуйн технологи, лекц
1 Дэлхийн ямааны аж ахуйн одоогийн байдал, хэтийн төлөв, эдийн засгийн ач холбогдол Нэг дүгээр бүлгийн 13-32-р хуудас, заах цаг 2,
2 Монгол улсын ямааны аж ахуйн одоогийн байдал, хэтийн төлөв, эдийн засгийн ач холбогдол, Нэг дүгээр бүлгийн 19-28-р хуудас, заах цаг2,
3 Ямааны гарал үүсэл, гэршүүлэлтийн явцад гарсан хувьсал өөрчлөлт, Хоёр дугаар бүлэг 33-48-р хуудас, заах цаг 2,
4 Ямааны бие цогцос, галбирын онцлог Гуравдугаар бүлэг 49-72-р хуудас, заах цаг 2,
5 Ямааны арьс үсэн бүрхүүлийн онцлог, заах цаг 4,
6 Ямааны ноолууран ашиг шим, заах цаг 4,
7 Ямааны махан ашиг шим, заах цаг 2,
8 Ямааны сүүн ашиг шим, заах цаг 2,
9 Ямааны үүлдрийн ангилал, заах цаг 2,
10 Ямааны нөхөн үржихүй, заах цаг 2,
11 Ямааны үржил- селекцийн ажил, шилэлт, тохируулан сонголт, ухныг үр төлөөр шалгаруулах, заах цаг 4,
12 Ямааны хариулга, маллагаа, ямааны тэжээл, тэжээллэгийн онцлог,заах цаг 4, Бүгд заах цаг 32
Хоёр. Хонины аж ахуйн технологи, лекц
1. Дэлхийн ба Монгол улсын хонины аж ахуйн хөгжил, хэтийн төлөв, 1-1, 2-1, 2-5, 2-6 заах цаг 2,
2. Хонины гарал үүсэл, бие цогцос, галбир, áèîëîãèéí îíöëîã 1-1, 2-1, 2-5, 2-6 заах цаг 2,
3. Хонины үүлдрийн ангилал, ашиг шимийн чиглэл, 1-1, 2-8, 2-6, заах цаг 2,
4. Монгол улсын хонь үржүүлэх бүсийн чиглэл, үүлдрийн байршил, 2-1, 2-4, 2-9, 2-10, заах цаг 2,
5. Хонины махан ашиг шим, 1-1, 1-2, 1-3, 2-7, заах цаг 2,
6. Хонины ноосон ашиг шим, 1-1, 1-2, 1-3, 2-7, заах цаг 2,
7. Хонины сүүн ашиг шим, 1-1, 1-2, 1-3, 2-7, заах цаг 2,
8. Хонины арьс, нэхийний ангилал, таваар технологийн шинж, 1-1, 1-2, 1-3, 2-7, заах цаг 2,
9. Хурганы буржгар арьсны үндсэн шинж ангилал, 1-1, 1-2, 1-3, 2-7, заах цаг 2,
10. Хонины үржил- селекцийн ажил, үржүүлгийн арга, 1-1, 2-1, 2-6, 2-7, заах цаг 4,
11. Хонины шилэлт, тохируулан сонголт, 1-1, 2-1, 2-6, 2-7, заах цаг 2,
12. Хонины ангилалт, суурь зохион байгуулалт, 1-1, 2-1, 2-6, 2-7, заах цаг 2,
13. Хонины хээлтүүлэг, 1-1, 2-1, 2-6, 2-7, заах цаг 2,
14. Хонь төллүүлэх, хурга бойжуулах, 1-1, 2-1, 2-4, заах цаг 2,
15. Хонины хариулга, маллагаа, тэжээллэг, 1-1, 2-1, 2-4, 2-10, заах цаг 2,
16. Хонины аж ахуйн дэвшилтэт технологи, 2-2, 2-5, 2-9, заах цаг 2, Бүгд заах цаг 32
Гурав. Мал аж ахуйн технологийн үндэс, лекц,
1. Газар тариалан, мал аж ахуйг хослуулан хөгжүүлэх боломж, ач холбогдол
2. Хонины аж ахуйн технологийн үндэс
3. Ямааны аж ахуйн технологийн үндэс
4. Үхрийн аж ахуйн технологийн үндэс
5. Адууны аж ахуйн технологийн үндэс
6. Тэмээний аж ахуйн технологийн үндэс
7. Шувууны аж ахуйн технологийн үндэс
8. Гахайны аж ахуйн технологийн үндэс
9. МАА-н үйлдвэрлэлийн эрчимжилт ба эрчимжсэн фермерийн аж ахуйн хөгжил
10. Мал аж ахуйн эрсдлийн менежмент
11. Малын тэжээллэгийн үндсэн асуудал, тэжээлийн зүйлсийн ангилал
12. Төрөл бүрийн малын тэжээлийн норм, жорын тухай ойлголт
13. Мал, амьтны үржүүлэг, селекцийн үндэс
14. Мал, амьтны байр, тоног төхөөрөмж түүний эрүүл ахуй
15. Мал аж ахуйн экологийн хамаарал, биоэкологийн онцлог
16. Мал, амьтны өвчин түүнээс сэргийлэх тухай ерөнхий мэдэгдэхүүн
Гурав. Мал аж ахуйн технологийн үндэс, лекц, \эдийн засаг\
1. Дэлхийн МАА-н хөгжил, 2 цаг,
2. Монголын МАА-н хөгжил, 2 цаг,
3. Малын гарал үүсэл, гэршүүлэлт, 2 цаг,
4. Малын амьдралын үйл ажиллагааны зүй тогтол, 2 цаг,
5. Бэлчээрийн МАА-н түүхэн хөгжил, 2 цаг,
6. Бэлчээрийн МАА-н технологийн үндсэн асуудлууд, 2 цаг,
7. Бод малын технологи, 2 цаг,
8. Бог малын технологи, 2 цаг,
9. Эрчимжсэн МАА-н технологи, 2 цаг,
10. Гахай, шувууны аж ахуйн технологи, 2 цаг
11. Фермерийн аж ахуйн технологи, 2 цаг,\ю
12. Малын үржил, селекцийн ажил, 2 цаг,
13. Малын хашаа, байрны хангамж, эрүүл ахуй, 2 цаг,
14. Малын ус, эрдэс бодисын хангамж, 2 цаг,
15. Малын тэжээл, тэжээллэгийг зохион байгуулах нь, 2 цаг,
16. Малын өвчин, түүний ангилал, 2 цаг,
Бүгд 32 цаг