Хэрэглэгчийн мэдээлэл
барч сарантуяа Ахлах багш
Паратифизный аборт кобыл в условиях Монголии
Адууны сальмонеллёз өвчнийг илрүүлэх түргэвчилсэн шинэ дэвшилтэт аргын оношлуурын үйлдвэрлэл нэртэй инновацийн төслийн удирдагч, 2012-2015он
Н. Ариунжаргал, Адууны сальмонеллёзыг ЛНУ-аар оношлох түргэвчилсэн арга боловсруулсан нь, 2015 он
С. Юмжир, Малын гаралтай зарим хүнсний бүтээгдэхүүнд S.aureus-г тандан судалсан дүн, 2015 он
С. Сонинзаяа, Зарим зооноз өвчний тандан судалгаа,2015 он
Т. Хосбаяр, Хүнсний бүтээгдэхүүнд хлорорганик, фосфор органик пестицид тодорхойлсон дүн, 2015 он
Х. Оюунчимэг, B.anthracis-ийг иммунофлуоресцентийн аргаар илрүүлэх флуоресцент оношлуур бэлтгэн туршсан дүн, 2015 он
Э. Пүрэвдулам, Хуурамч сиб шимтэглээн нянгийн эсрэг үйлдлийн зарим шинж чанарыг судалсан дүн, 2015 он
Б. Мөнгөнтуяа, Ингэний хоормогны сүүн хүчлийн савханцарын биологийн шинж чанарын судалгаа, 2017 он
Ш. Тэмүүлэн, Өндөгний нягийн бохирдолд нөлөөлөх эрүүл ахуйн зарим хүчин зүйлийг судалсан дүн, 2018 он
Г. Өлзийсайхан, Халдваргүйжүүлэгч зарим бэлдмэлийн идэвхийн судалгаа, 2018 он
Р. Золзаяа, Нөөшилсөн махан бүтээгдэхүүний микробиологийн зарим үзүүлэлтийг судалсан дүн, 2018 он
Э. Баярмаа, Даршилсан хүнсний ногооны нянгийн бохирдлын судалгаа, 2018 он
Боом өвчнийг оношлох, сэргийлэх асуудалд, багш нарын эрдэм шинжилгээний бага хурал, 2016 Аденоматозыг оношлох асуудалд, Дэлхийн хүнсний өдөрт зориулсан багш судлаачдын эрдэм шинжилгээний бага хурал, 2016
Боом өвчнийг оношлох, сэргийлэх асуудалд, багш нарын эрдэм шинжилгээний бага хурал
Сүү, сүүн бүтээгдэхүүнд S. aureus-ийг тандан судалсан дүн,МААБС-ийн эрдмийн бичиг УБ-2015
Зарим зооноз өвчний тандан судалгаа МААБС-ийн оюутны ЭШ-ний бага хурлын эмхтгэл 2016 он
Амьтны гаралтай зарим хүнсний бүтээгдэхүүнд STAPHYLOCOCCUS AUREUS-г тандан судалсан дүн МААБС-ийн оюутны ЭШ-ний бага хурлын эмхтгэл 2016 он
Bac. Anthracis-ийг иммунофлоресцентийн аргаар илрүүлэх нь,МАА-н шинжлэл,№ 16, 2016 он
Өндөгний нянгийн бохирдолд нөлөөлөх эрүүл ахуйн зарим хүчин зкүйлийг судалсан дүн, Мал аж ахуйн шинжлэл, №7, 2018 он
Хүнсний бүтээгдэхүүнд пестицид тодорхойлсон дүн, Биотехнологи бидний амьдралд-2016, ЭШ-ний бага хурлын эмхтгэл
Боомын үүсгэгчийг илрүүлэх хурдавчилсан аргын оношлуур бэлтгэн туршсан дүн,Оношлох эрдэм-дэвшилтэт арга онол үйлдвэрлэлийн бага хурал,2015-11-14
Salmonella abortus equi-н эсрэг хэт дархлаат ийлдэс бэлтгэн туршсан нь, Хууль сахиулахуй, онол арга зүйн улирал тутмын сэтгүүл, 2017, дугаар 03,04(14), х,229-231
Импортын төмс, хүнсний ногоо жимс жимсгэний чанар аюулгүй байдалд нөлөөлөх зарим хүчин зүйлийг судалсан дүн,Хууль сахиулахуй, онол арга зүйн улирал тутмын сэтгүүл, 2017, дугаар 03,04(14), х,229-231
Адууны сальмонеллёзыг оношлох латекс наалдуулах урвалын хурдавчилсан арга боловсруулсан нь,Оношлох эрдэм-дэвшилтэт арга онол үйлдвэрлэлийн бага хурал,2016-11-14
Өндгөнд сальмонеллёзын халдвар илрүүлэх шинжилгээний дүн, 2018 он, 1-6 сар,(132, 133)
Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүнд S.aureus-ийг тандан судалсан дүн, Хууль сахуйлах үйл ажиллагаа, онол практикийн тулгамдсан асуудал Олон улсын эрдэм шинжилгээний бага хурал, эмхтгэл, УБ, 2017
Хүнсний бүтээгдэхүүнд пестицид тодорхойлсон дүн,Биотехнологи-бидний амьдралд бидний амьдралд-2016 , ЭШ-ний бага хурал
Ший гуаны хальсаар чанамал хийх боломжийг судалсан нь, 2015 он, Дэлхийн хүсний өдөр
Адууны сальмонеллёзыг оношлох латекс наалдуулах урвалын хурдавчилсан арга боловсруулсан нь, Оношлох эрдэм-дэвшилтэт арга, онол үйлдвэрлэлийн бага хурал, 2015-11-16
Боомын үүсгэгчийг илрүүлэх хурдавчилсан аргын оношлуур бэлтгэн туршсан дүн, Оношлох эрдэм-дэвшилтэт арга, Онол үйлдвэрлэлийн бага хурал, 2016-11-14
Адууны сальмонеллёзыг ЛНУ-аар оношлох түргэвчилсэн арга боловсруулсан нь, 2015 он, ХААИС-ийн оюутны шилдэг илтгэл шалгаруулах
Ший гуаны хальсаар чанамал хийх боломжийг судалсан нь, 2014.10.20
Хэл хөхрөх өвчнийг оношлох асуудалд, Багш нарын эрдэм шинжилгээний бага хурал, 2015 он
Бог малын аденоматозын тандан судалгаа, “Уур амьсгалын өөрчлөлт-Хүнс хөдөө аж ахуйн салбарын өөрчлөлт” УБ.2016
1.Стандартчилал хэмжилзүйн газар, техникийн хорооны гишүүн 2. Бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ хөтөлбөрөөр магистр хамгаалауулах зөвлөлийн гишүүн 3.Хөтөлбөрийн хорооны нарийн бичгийн дарга
Кодексийн үндэсний зөвлөлийн гишүүн, 2018
МААБС-ийн эрдмийн зөвлөлийн гишүүн, 2015
1.“Малчдын хоршооны дарга нарыг чадавхижуулах” сургалтын гарын авлага,2015 он 2.Уураг тодорхойлох Лоурын арга 3.Ийлдэс судлалын шинжилгээний арга 4.Микробиологийн эталон
1. DPZ 307 2.MIC 211
1.DPZ307 2.MIC211
1.DPZ307 2.MIC211
Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн судлал индекс: E07210101 Микробиологи-I(FMB708) Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн судлал, индекс: E07210101 Микробиологи-II(FMB808) Мах, махан бүтээгдэхүүн судлал, индекс: E07210102 Микробиологи-I (FMB708) Микробиологи-II(FMB808) Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар эрүүл ахуйн үнэлгээ,Индекс: E07210101 Микробиологи-I (FMB708) Микробиологи-II(FMB808) Хүнсний микробиологи Зооноз өвчин-I Зооноз өвчин-II Лабораторын шинжилгээний орчин үеийн аргууд ( CHE818) Лабораторын шинжилгээний орчин үеийн аргууд ( CHE818) Лабораторын шинжилгээний орчин үеийн аргууд ( CHE818)
1.Микробиологи-2 2.Зооноз өвчин-2 3.Лабораторийн орчин үеийн шинжилгээний арга
1.Микробиологи-1 2.Зооноз өвчин-1
ХАА-н бүтээгдэхүүний чанар эрүүл ахуйн үнэлгээ
Боловсролын талаарх мэдээлэл энд байна.
Заадаг хичээлийн талаарх мэдээлэл энд байна.