Study on lactic acid bacteria and characteristics of horse milk and fermented horse milk in Mongolia

Нийтлэгч : .
Огноо: 2017-10-10 13:45:47

Япон – Монголын судалгааны хамтын ажиллагааны “4D” төслийн хүрээнд “Study on lactic acid bacteria and characteristics of horse milk and fermented horse milk in Mongolia” сэдэвт судалгааг Мал Эмнэлгийн Хүрээлэнгийн Төлийн физиологи, эмгэг судлалын лабораторийн пробиотик судалгааны багийнхан Японы Нагояа Их Сургуулийн судлаачидтай хамтран гүйцэтгэхээр боллоо.  Хамтарсан судалгааны ажлын гэрээнд Мал Эмнэлгийн Хүрээлэнгийн захирал профессор Б.Батцэцэг болон “4D” төслийн удирдагч Нагояа Их Сургуулийн профессор Masato Shinoda  нар гарын үсэг зурлаа.